Viden om stress

Undgå at stress bliver en hæmsko for dig

Ingen grund til stress bekymring

Lad mig slå fast med syv tome søm, stress er ikke en sygdom. Stress smitter ikke som fx. influenza eller øjenbetændelse. Dog kan stress udløse forskellige sygdomme og den påvirker sine omgivelser i en negative retning.

Formålet med at investere i den primære forebyggele af stress:

Du opnår et større overskud

Skræddersyet sikkerhedsnet ud under virksomheden og FN’s verdensmål 3 og 12

Effektiv stressrådgivning

fx. procesbeskrivelse og indhold

(se Brøggers txt til inspiration) forløb / stresskonsulent

(Anbefaling – Det praktiske om forløbet:)

 Step 1: Et kort, uforpligtende og gratis intro-møde (online eller telefonisk) for at mærke kemien og afstemme dine forventninger. Det er alfa og omega før vi tager hul på et forløb.

 Step 2: Stress-screening, der fortæller/viser dig, hvor stresset du er her-og-nu og hvilket stress-niveau du rent faktisk befinder dig i (online eller fysisk i København).

 Step 3: Afstressning (online sessioner eller fysisk stresscoaching i København).

 Step 4: Kend din(e) stress-trickers privat og arbejdsmæssigt, og lær at mestre dem (online sessioner eller fysisk stresscoaching i København).

Den primære forebyggelse sikrer:

 at man når ud til alle

 at man kommer i kontakt med dem, der befinder sig i den skadelige stress, men ikke mener, at de har stress (de kan/vil ofte ikke se det)

 at dem, der er i den usunde stress ikke når at lande i den skadelige stress

Der er tale om et forløb, bestående af samtaler er over hvor impulser der dukker op hos medarbejderen bliver klæde på til fremadrettet at kunne håndtere situationer