Gabriele Heun – Mental sundheds- og stress specialist

Hej og velkommen

I min tid som leder, kollega, kunde og leverandør manglede jeg ikke sparringen med andre eller den individuelle sundhedssikring, træningslokalet, massageordning el.lign. Jeg manglede personen der, ved at styrke opmærksomhedsniveauet for travlhed, kunne udvikle medarbejderne, minimere risikoen for stress, udvikle kulturen og understøtte virksomhedernes strategier.

Heun er derfor grundlagt og skabt med det formål:

  • at øge trivslen
  • at tiltrække nye talenter
  • at højne produktiviteten 
  • at fastholde medarbejdere
  • at understøtte den mentale sundhed 
  • at styrke og monitorere travlhedsniveauet

Jeg er Gabriele Heun, uddannet og certificeret specialist i stress og mental sundhed, psykisk førstehjælper samt adfærdsdesigner, og flydende i dansk, engelsk og tysk. Fuldt ud professionel med fokus på handling fremfor behandling og med en passion for det hele menneske, så virksomhederne opnår en målbar større succes af deres medarbejdere.

Gabriele Heun

Mere end 30 års praktisk erhvervs- og ledelseserfaring fra både danske og globale virksomheder samt over 50 års livserfaring har givet mig en grundig viden i de udfordringer, der kan opstå på begge sider af bordet i en organisation, og i samarbejdet med kunder og leverandører, når dele af en organisation rent faktisk er presset. Det er ikke noget kønt syn. Det påvirker strategien, når udviklingen af kulturen og medarbejderne slår knuder. Det koster mange penge og ekstra ressourcer, der ofte ikke er til rådighed!

Læs mere om mig

“Efter det første intro-møde med Gabriele, var jeg ikke i tvivl om, at kemien var god, hvilket i min verden er altafgørende for at et sådanne forløb bliver givende og udviklende” – Morten Voss“Jeg har opnået mere end jeg turde håbe på. Gabrieles personlighed fik mig altid til at føle mig så tryg, mødt, og lyttet til og forstået! Og så fik Gabriele mig til at se anderledes på tingene, hvilket jeg havde vildt meget brug for” – Gunilla Wildt-Herringsø

    Kontakt mig helt uforpligtende i dag

    Fortæl mig, hvad I gør i dag, hvordan I griber det an og hvad I må have af eventuelle udfordringer, så kan jeg fortælle, hvad jeg kan hjælpe jer med. Samtalen er naturligvis fortrolig og uforpligtende.