Stresscoach forebyggelse af stress

Forebyg stress

Undgå at stress bliver en hæmsko

De fleste bliver overrraskeet over, hvor hurtigt kroppen vænner sig til et højere tempo. Når du kender den faktiske årsag til dit niveau, og samtidig har de rette værktøjer, kan du holde dig på rette spor, og undgå at træde direkte tilbage i stressfælden, og jeg hjælper dig hele vejen.

“Jeg syntes egentlig ikke, at jeg havde nogle udfordringer stressmæssigt, men i og med jeg i mange år har arbejdet rigtig meget, haft mange rejsedage samt lever i en sammenbragt familie med 5 hjemmeboende børn i alderen små til store, vidste jeg godt, at jeg kørte i et tempo, der ikke var helt rigtigt, og klart ind imellem var presset og havde kortere lunte end godt er” – Morten VossInvester i din trivsel

Få et klart overblik over din stress. Formålet med at investere i din trivsel er ikke kun for at komme tilbage til en sund tilstand, men at få værktøjerne til selv at kunne skrue ned, op eller omstrukturer, når livet kræver det af dig.

Sådan ser et forløb typisk ud hos mig

Telefonisk snak
En kort, uforpligtende og gratis snak om din situation og forløbet hos mig. Måske du er bekymret for nogen eller ringer på vegne af en anden. Det er helt okay. Vores snak er naturligvis fortrolig.

Første session
Afklaring af dit her-og-nu-stressniveau, dit faktiske stressniveau samt årsagen til din faktiske stress. Måske du er nysgerrig på at kende dit stress-niveau?

Viden, værktøjer mv.
De efterfølgende sessioner, enten online eller som fysiske forløb i København, giver dig viden, konkrete værktøjer og strategier, så du lærer at mestre dine stress-trickers privat og arbejdsmæssigt.

Afslutning
Forløbet afsluttes enten helt eller med mulighed for efterfølgende sparring.

Jeg er underlagt tavshedspligt. Resultater og det vi taler om er natruligvis fortroligt.


    Kontakt mig helt uforpligtende i dag

    Fortæl mig, hvad I gør i dag, hvordan I griber det an og hvad I må have af eventuelle udfordringer, så kan jeg fortælle, hvad jeg kan hjælpe jer med. Samtalen er naturligvis fortrolig og uforpligtende.